Logo Terre Bleue herenkleding

Terre Bleue: Casual chic mode voor de positieve, zelfverzekerde man

Terre Bleue is elegante, stijlvolle casual chic kleding voor mannen die positief, actief en zelfverzekerd in het leven staan. Terre Bleue doet hen stralen zodat ze er op elk moment als de allerbeste versie van zichzelf uitzien. Studio Terre Bleue is binnen Terre Bleue het kloppende hart van het merk. Het is de werkplek van hun designers en stylisten. Maar het is ook een filosofie, voortgedreven door een passie voor creatieve mode en doorgedreven klantgerichtheid.

Perfecte pasvorm en creatieve ontwerpen

Het geheim? Een perfecte pasvorm, topkwaliteit en creatieve ontwerpen met oog voor de juiste afwerking en details bij elk stuk uit de collectie. De ontwerpers van Studio Terre Bleue creëren elk seizoen een stoere, sportieve en geklede stijl die makkelijk te combineren valt. Klassiekers in een hedendaags jasje die men zo mixt & matcht met z’n persoonlijkheid en stijl. Casual chic en uniek op elk moment van z’n drukke dag!

Casual Chic

De term ‘casual chic’ verwijst niet alleen naar de kledingstijl, maar ook naar de manier waarop het bedrijf daarachter in het leven staat: optimistisch, vol zelfvertrouwen en met een open blik. Het merk doet graag meer dan alleen fashion ontwerpen en verkopen. Het wil iedereen die is betrokken bij het bedrijf en zijn kleding laten groeien. Dus ook u als retailer.

Interesse in de casual chic kleding van Terre Bleue?
Neem contact op voor advies over de kansen voor uw winkel.