Logo CASAMODA herenmode

CASAMODA herenmode

Houden uw klanten van uw modewinkel van kwaliteit voor een gunstige prijs? Sjaak Gilsing Fashion is agent van het Duitse kwaliteitsmerk CASAMODA. Herenmode met liefde voor detail en verwerking. De kleuren zijn ieder seizoen mooi op elkaar afgestemd. Dit biedt prima verkoopkansen voor u als winkelier. Bovendien krijgt u een verrassend goede marge.

We bieden winkeliers zowel casual mode als business-mode:

CASAMODA Sports: van polo tot pullover

Casual mode voor iedere man. Van hemd en polo tot sweater en pullover. Dat biedt de herenlijn CASAMODA Sports. Aantrekkelijke mode die wisselt met de seizoenen. De kleuren zijn altijd zorgvuldig op elkaar afgestemd. U kunt uw klant dus verrassende, trendy kledingcombinaties adviseren.

Strijkvrije overhemden van CASAMODA Business

Een strijkvrij business-hemd voor de man van nu, met een sensationele prijs-kwaliteitverhouding. Ook dát is CASAMODA. Dit Duitse kwaliteitsmerk is namelijk marktleider in Europa met 100 procent katoenen hemden. Met een moderne pasvorm en in actuele kleuren en dessins. Elk overhemd van CASAMODA is strijkvrij; wel zo handig! Mannen die eenmaal een CASAMODA shirt hebben gedragen, willen meestal niet anders meer. En dat is een prettige wetenschap, in deze grillige markt.

Grote maten overhemden

Ook klanten met een royale pasvorm of een maatje meer kunnen terecht bij CASAMODA. Het Duitse merk maakt kleding in XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL en zelfs 7XL. De kleding vanaf 2XL is zelfs iets langer gesneden dan normaal. Dit alles biedt extra verkoopkansen.

Wilt u meer weten over de verkoopkansen die CASAMODA u biedt?
Neem contact op voor advies over de kansen voor uw winkel.