Logo Venti strijkvrije overhemden

Venti: strijkvrije, trendy overhemden

Bent u voor uw winkel op zoek naar trendy overhemden voor de modieuze man? Met een uitstekende prijs/kwaliteit en een goede marge? Sjaak Gilsing Fashion is agent van Venti. De overhemden van dit Duitse merk zijn verkrijgbaar in 2 pasvormen: modern fit en body fit. Die laatste pasvorm is extra getailleerd. Deze overhemden sluiten nóg mooier aan rond de taille en toch heel comfortabel zitten rond schouders en borst. Alle overhemden van Venti zijn uitgevoerd zonder borstzak en zijn bovendien strijkvrij. Dat betekent: wassen, drogen en dragen!

Venti: diverse trendy kleuren en motieven

Venti biedt overhemden in diverse kleuren en dessins. Elk seizoen lanceert dit Duitse kwaliteitsmerk weer nieuwe, trendy dessins. Passend bij het seizoen én bij de mode van dat moment. Voor elke gelegenheid is er een onweerstaanbaar overhemd: voor een feest, een zakelijk gesprek of voor casual gebruik. Kortom: de mode van Venti biedt uw winkel volop verkoopmogelijkheden.

Goede marge voor de detaillist

De overhemden zijn Venti zijn elegant, exclusief en toch betaalbaar. Prettig voor uw klanten. En als detaillist kunt u rekenen op een verrassend goede marge.

Interesse in de strijkvrije overhemden van Venti?
Neem contact op voor advies over de kansen voor uw winkel.