Logo CASAMODA herenmode

Club of Comfort broeken

De broeken van het Duitse kwaliteitslabel Club of Comfort zitten héérlijk. Sterker, dit is hét label voor stijl- en zelfbewuste mannen die het nut van een oncomfortabele broek niet zien. Ze zien het leven relaxed tegemoet en nemen de vrijheid om hun eigen ding te doen. Club of Comfort biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En veel commerciële kansen voor uw modewinkel.

Hoog comfort voor mannen

Het hoge draagcomfort is te danken aan de hoogwaardige stof, de absolute pasvormzekerheid, de stretch-stof en de elastische tailleband. De hemdstopper in de band zorgt dat het overhemd blijft zitten waar het hoort. De broeken hebben nóg meer handige details, zoals smartphone-pockets. Het label selecteert de mooiste, actuele kleuren voor elk seizoen. Ook leverbaar in zeer grote maten.

Duitse kwaliteit sinds 1954

Club of Comfort is gevestigd in de Noord-Duitse gemeente Großefehn, circa 60 kilometer boven Oldenburg. Het bedrijf maakt al meer dan 60 jaar broeken. Alle broeken van Club of Comfort zijn ‘made in Europe’. De kleding is gecertificeerd voor de Oeko-Tex® Standard 100. Dit betekent dat de stoffen die worden gebruikt bij de productie onschadelijk zijn voor mens en milieu.

Wilt u meer weten over de verkoopkansen die Club of Comfort u biedt?
Neem contact op voor advies over de kansen voor uw winkel.