Sjaak Gilsing Fashion

Sjaak Gilsing: “Mijn hart ligt bij de detailhandel”

Persoonlijke aandacht voor de klant, een no-nonsense aanpak en een verregaande service. Dat kenmerkt Sjaak Gilsing als agent van de modemerken CASAMODA, Club of Comfort, Redpoint en Venti. Sjaak Gilsing komt uit een detaillistenfamilie. Als kind al wist hij welke richting hij op wilde: de modedetailhandel. Sjaak volgde zijn opleiding aan de Hogere Textielschool in Enschede, waarna hij aan de slag ging bij een mode-agentuur.

In 2001 nam hij het agentschap van een aantal merken over. De agenturenfirma Sjaak Gilsing Fashion biedt detaillisten exclusiviteit, kwaliteit en service. Sjaak: “Ik houd van het proces van kleding maken: van grondstof en stof tot kledingstuk. Ik houd ook enorm van mode, omdat die continu verandert. En ik houd van commercie en verkoop. Mijn hart ligt bij de detaillist; dat zit nu eenmaal in mijn bloed. Vanuit die passie help ik graag mijn klanten. Ik verdiep me in de klant, zijn winkel én zijn klanten. Want hoe beter we elkaar kennen, hoe beter ik kan adviseren. En hoe meer successen we samen kunnen behalen. Daarom streef ik naar langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Die werkwijze past ook het beste bij mij.”

Welkom in onze showroom

Bent u benieuwd naar de nieuwe kledingcollecties van CASAMODA, Club of Comfort, Redpoint of Venti? Welkom in onze showroom in Almere! Hier kunt u in alle rust de collecties voor uw winkel uitzoeken. Wij adviseren u graag over het samenstellen van uw ideale collectie. Uiteraard gaat het u om goede verkoopresultaten. Ook daarmee helpen wij u graag.

Stel uw complete collectie bij ons samen

U kunt bij ons zelfs uw volledige collectie samenstellen. Immers, onze collecties vullen elkaar naadloos aan. Maar kies gerust voor delen van onze collectie. Want u bepaalt helemaal zelf wát en hoeveel u bij ons afneemt. Voor risicospreiding kunt u ook kleine voorraden afnemen; nabestellingen heeft u meestal binnen 24 uur in huis. Als een product toch niet goed verkoopt in uw winkel? Dan zoeken wij samen naar een oplossing. En heeft uw klant een klacht? Dan lossen wij die voor u op.

Onze showroom is centraal gelegen, vlakbij de A6. Bekijk hier de route.